Beauty Fashion Happiness Shopping

End of 2017 wishlist

Over 2 maandjes is kerst gewoon alweer voorbij. Bizar, toch? Ik heb er in ieder geval echt al zin in! Er zijn eigenlijk altijd wel dingen die ik graag zou willen hebben of waar ik voor spaar, maar ik heb eigenlijk nog nooit een wishlist gemaakt voor mijn blog. Met de feestdagen in het vooruitzicht heb ik nu alvast een wishlist samengesteld. Kan ik ook vast beginnen met sparen om mezelf te verwennen, want dat moet ook kunnen, toch?

End of 2017 wishlist

Geurkaarsen
Ik ben gek op kaarsjes. Het liefst zet ik mijn hele huis ermee vol en op het moment van schrijven tel ik ook maar liefst zeven kaarsjes die op dit moment aanstaan. Vaak is één daarvan een geurkaars, omdat ik daar nog gekker op ben. Momenteel brand de ‘Rosemary & Fig’ geurkaars van Etos en die is echt heerlijk. Toch staan er nog heel wat geurkaarsen op mijn wishlist, zoals deze van Jo Malone, maar ook Yankee Candle vind ik héérlijk.

Een mooie highlighter
Mijn shimmer brick van Bobbi Brown gebruik ik al bijna een jaar maar al te graag. Ook MAC Soft & Gentle is een grote favoriet bij mij. Toch zijn er nog heel veel mooie producten op de markt die ik nog wel zou willen hebben. Ik zou mijn collectie heel graag aanvullen met een exemplaar van Bobbi Brown óf uit de nieuwste kerstcollectie (Snowball) van MAC.

Bulletjournal of planner
Vorig jaar kreeg ik voor kerst de ‘Happiness Planner’ en die gebruik ik nog steeds met enorm veel plezier. Het is echt een super fijne planner maar hij is wel wat prijzig. Daarom twijfel ik of ik het durf om deze nog een keer te vragen of zelf te kopen, haha. De Beautygloss planner óf een bulletjournal lijkt me een goedkoper en prima alternatief.

Lancôme Grandiôse mascara
Al een tijdje gebruik ik met veel plezier de Lash Princess mascara van Essence en hoewel die mascara érg fijn is zou ik ook heel graag weer een keer Lancôme Grandiôse gebruiken. Ik heb deze mascara al twee keer eerder gekregen voor kerst en ik heb hem beide keren met heel veel plezier gebruikt!

Spiegelreflex camera
Ik heb een hele fijne en ook wel goede camera, maar omdat ik mijn blog erg serieus neem wil ik toch wel gaan investeren in een spiegelreflex camera. Ik besef me dat dit niet zomaar iets is dat je vraagt voor de feestdagen, maar ik heb dit item ook op mijn wishlist gezet omdat ik er zelf heel graag voor wil sparen. Binnenkort is het weer Black Friday en ik hoop dat ik dan een camera met een mooie korting kan vinden.

Cluse x Negin horlogeset + Cluse armbandjes
WAUW! Dit is iets wat ik echt heel graag wil hebben. Ik heb een heel mooi zilveren horloge maar dat zou ik heel graag afwisselen met dit exemplaar. Het is een cadeauset van Cluse met daarin een roségouden horloge én een extra roze velvet bandje. Té mooi. Er zijn van Cluse sinds kort ook hele mooie armbandjes te koop en het lijkt me heel leuk er zo’n speciaal armbandje bij te dragen.

Q: Wat staat er op jouw wishlist?

13 Replies to “End of 2017 wishlist”

  1. Altijd zo leuk om zo een lijstje te maken! Ik ben er ook al mee bezig, wilde het ook op mijn blog gaan plaatsen whaha! Bullet journal is echt een aanrader! En die nieuwe collectie van MAC, die kan ik echt helemaal snappen. Als meisje wordt je toch altijd wel blij van make-up! whaha! Zou toch ook eens naar NARS gaan kijken! Nars Orgasm is echt fantastisch <3

    Liefs!!

  2. Er staan echt leuke dingen op je wishlist! Dat horloge is prachtig, geurkaarsen kan ik nooit genoeg hebben en ik zit ook al een tijdje te twijfelen om een nieuwe camera te kopen. Hopelijk kun je binnenkort een mooie camera met korting op de kop tikken 🙂

  3. Een cluse horloge staat zeker en vast ook op mijn wishlist! ik vind het er altijd zo simpel maar klassevol uitzien. Ik ben trouwens ook echt dol op geurkaarsen. Mijn appartement staat er vol mee!

  4. Allemaal leuke dingen! Geurkaarsen staan ook echt op mijn lijstje. Voor in het nieuwe huis! Die horloge is trouwens tof zeg, mooi ding. Snap dat je die heeeel graag wilt hebben! Verder staat er op mijn wishlist een nieuwe winterjas (drama zoektocht).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.