Black Friday 2018 wishlist

Tik, tak.. nog een paar uurtjes en dan is het zover: Black Friday 2018. Voor mijn collega’s en mij misschien een wat groter moment dan voor jullie, maar daarom zeker niet minder leuk. Black Friday is, zoals veel van jullie wel zullen weten, een kortingsdag. Deze feestdag is over komen waaien vanuit Amerika waar Black Friday traditioneel gehouden wordt de dag na Thanksgiving. Bijna alle winkels doen er aan mee en je krijgt op veel merken dan ook de hoogste kortingen die in het hele jaar gegeven worden. Gelukkig voor ons is deze traditie overgewaaid naar Nederland en daardoor kunnen ook wij nu volop profiteren van de beste kortingen!

Ik refereerde hierboven al even naar mijn collega’s en dat het voor ons een wat groter moment is. Ik werk namelijk bij de kortingssite Acties.nl waar we al een tijdje bezig zijn met de voorbereidingen. We hebben al héél veel Black Friday kortingscodes en acties online staan en daar komt om 00:00 natuurlijk nog een heleboel bij. Het enige nadeel: ik kom zelf de hele dag dingen tegen die ik wel zou willen hebben. Ik heb er goed over nagedacht en een kleine selectie gemaakt van dingen die ik graag wil. Die laat ik vandaag aan jullie zien.

★ Zalando, Pieces, H&M

Wie kan er nu de feestdagen in zonder nieuwe outfit? Ik niet hoor 🙂 Er zijn zulke leuke dingen te koop op dit moment en ik heb dan ook mijn mandjes bij Zalando, Pieces en H&M gevuld. Verwacht wordt dat zij hoge kortingen zullen gaan geven, dus dat wacht ik eventjes rustig af. Mijn items zitten in ieder geval alvast in mijn mandje zodat ik meteen kan bestellen.

★ Casa

De eerste Kerst in mijn eigen appartement moet natuurlijk wel gevierd worden met een kerstboom. Omdat ik in een appartement woon leek het me niet zo handig te gaan voor een echte boom, niet handig met naar boven sjouwen en de naalden etc. Ik heb gekozen voor een kunstkerstboom van Casa, compleet met sneeuw effect. Ik had hem al in het echt gezien in de winkel en nu geven ze het hele weekend 20% korting. Ik heb hem besteld en ga zo snel mogelijk ophalen!

★ Douglas

Laatst kocht ik (nee kreeg ik van mijn lieve mama) de Estee Lauder Double Wear foundation welke echt súper súper fijn is. Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n goede foundation gebruikt en wil daarom het setje compleet maken met de Double Wear concealer. Deze heb ik wel al eens eerder gehad en die beviel ook zonder de foundation al top. Ook wil ik graag de Dipbrow van Anastasia. Helaas weet ik niet precies welke kleur ik nodig heb, maar na veel swatches bekijken op internet denk ik dat ik voor ‘soft brown’ ga. Douglas geeft maar liefst 25% korting dus daarmee bespaar je een hele hoop! Ze geven trouwens ook korting op bijvoorbeeld MAC en Bobbi Brown.

★ Nike

Ook mijn bestelling bij Nike is stiekem al gedaan. Ik sport zo’n vier keer in de week dus goede sportspullen zijn voor mij heel belangrijk. Ik heb pas een nieuwe Nike legging gekocht, want daar zweer ik bij. De Powder Legend light is de beste die er bestaat! Nu heb ik nieuwe Free RN schoenen gekocht, die ik gewoon in de fitness gebruik en die daar heel goed voor dienen, een sweater en daarnaast ook nog een top die nu helaas uitverkocht is en niet meer op de website staat. Ik kan er weer tegenaan! Je krijgt bij Nike trouwens 30% extra korting op alle afgeprijsde artikelen. Reken maar uit!

Wat ben jij van plan te kopen op Black Friday?

6 thoughts on “Black Friday 2018 wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.