Beauty: 7 favorieten van oktober

Vorige maand deelde ik voor het eerst mijn beauty favorieten met jullie in dit artikel. Het was eigenlijk niet mijn intentie om dit elke maand te gaan doen maar toen ik afgelopen week door mijn stash heenging en besefte dat ik weer heel wat nieuwe favorieten had ontdekt heb ik ze toch maar op de foto gezet. Vandaag al mijn favorieten van oktober. Het leukste: alles is budgetproof!

Untitled_4
1. Etos Body Serum // €3,99 // Enkel te koop bij Etos
Vlak na het event waarop ik dit Etos Body Serum meenam deelde ik mijn positieve ervaring al met jullie. Inmiddels heb ik het product nog wat langer kunnen testen en ik heb gemerkt dat hoe kouder het wordt hoe meer ik naar dit product grijp. Het is een heel fijn product voor vooral mijn handen, ellebogen, knieën etc. Voor mijn gehele lichaam gebruik ik het allerliefst de Etos Body Butter uit de Rosemary & Fig collectie maar dit serum is echt een top toevoeging!

2. Essence Luminous Matt Bronzer 01 // €2,99 // O.a. te koop bij Kruidvat
Een matte bronzer is iets wat nog mistte in mijn stash. Ik had wel een aantal contourpoeders maar die zijn naar mijn mening al snel te grauw. Deze Essence bronzer is echt top. Goed gepigmenteerd, brengt fijn aan en blijft goed zitten. De kleur matcht ook erg goed met mijn huid, ook nu we het winterseizoen ingaan. Aanrader. Zeker voor die prijs!

3. Catrice Melting Lipcolor in de kleur Café au Lait // 4,99 // O.a. te koop bij Kruidvat
Die verpakking! WAUW! Daarnaast is de kleur ook onwijs mooi. Dit lipproduct zit tussen een lipstick en lipbalm in en heeft een hele mooie kleur. Het is een kleurtje dat altijd kan, maar toch wel aanwezig is. Het is een limited edition, dus als je hem nog wil kopen: RENNEN! In dit artikel lees je er nog meer over.

4. AliExpress oogschaduw kwasten // De hele set van 7 voor €3,42 // Te koop op AliExpress
Wil je alles over deze kwasten lezen en ze misschien wel kopen? Kijk dan even in mijn Aliexpress shoplog van afgelopen maand. Ik gebruik de kwasten sindsdien altijd als ik oogschaduw gebruik en ze zijn echt heel erg goed.

5. The Body Shop Shea Body Mist // €12,00 // Te koop bij The Body Shop
Als ik even eerlijk ben, dan heb ik deze Body Mist al zéker een jaar in huis. De laatste tijd gebruik deze echter zo vaak dat hij nu dan ook een plaatsje tussen mijn favorieten heeft bemachtigd. De geur is lekker en blijft goed hangen. De geur is heel bijzonder en moeilijk te omschrijven. Als je in de buurt bent van een winkel: ga even ruiken!

6. Essence Camouflage 2-in-1 make-up & concealer // €3,89 // O.a. te koop bij Kruidvat
Deze foundation jongens! Probeer hem uit! Dekt onwijs goed, blijft goed zitten, in lichte kleuren verkrijgbaar en heel voordelig. Ik gebruik deze foundation inmiddels liever dan mijn L’Oreal en Rimmel foundations waar ik eerder zo gek op was.

7. Etos Rosemary & Fig showerfoam // €4,99 // Enkel te koop bij Etos
Wie kent deze lijn nog niet? Overal kun je er al over lezen maar ook ik kan er niet omheen. Ik heb ook de bodybutter én de geurkaars en de geur is echt heerlijk. Waarom ik deze showerfoam dan heb gekozen voor mijn favorieten? De foam is echt zó zacht, nog beter dan die van Rituals! Echt het proberen waard.

Untitled_2
Q: Wat zijn jouw favorieten van afgelopen tijd?

18 thoughts on “Beauty: 7 favorieten van oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.