Beauty: Drugstore shoplog

Afgelopen zaterdag ging ik naar de winkel voor mijn favoriete micellaire reinigingswater en uiteraard kwam ik met een tas vol met spullen weer thuis. Onder het mom van ‘treat yo self’ kocht ik het één en ander bij Kruidvat en Etos. Toen ik thuis kwam was het licht perfect, dus besloot ik alles op de foto te zetten en er een shoplog van te maken. Eens wat anders dan anders, maar daarom niet minder leuk, denk ik!

80466387_EA0_A_40_CF_88_F9_D0_BD867_EFD0_A

Garnier producten
Allereerst natuurlijk waar ik voor kwam, het micellaire reinigingswater van Garnier. Ik ging eerst altijd voor de roze, maar sinds deze met een laagje olie op de markt is, ga ik standaard voor deze. Omdat ik een extreem droge huid met eczeemplekjes heb is dit voor mij de ideale make-upremover. Hij verwijderd mijn make-up goed, zonder deze verder uit te drogen. Dit product kost bij kruidvat €6,55.

Omdat het tweede halve prijs bij Kruidvat was, ging ik ook voor de Garnier Skin Active 3 in 1 balsem met bijenhoning. Deze balsem kan je zowel gebruiken als dag- en nachtcreme en ook als masker. Dit product is onderdeel van de nieuwe ‘Botanicals’ lijn van Garnier en daarom was ik er erg benieuwd naar. Het moet een voedend product zijn dat de huid zacht maakt. Klinkt mij als muziek in de oren, dus deze ga ik uitgebreid testen. Deze balsem kost bij Kruidvat €9,09.

0162_FBAD_CE89_43_B7_B04_B_8_A9576_FE07_DF

Catrice en Essence make-up
Ik sloeg daarnaast wat make-up in bij Kruidvat. Op het hele Catrice assortiment was het 2e product voor maar €1,- dus ik kon het niet laten om twee foundations mee te nemen. Ik vind deze beide erg fijn en heb ze in verschillende tinten genomen zodat ik ze kan mixen tot de perfecte kleur. De Catrice Made To Stay 24H foundation kost €6,99 en de Catrice All Matt plus foundation €6,59.

Ook vond ik tot mijn grote vreugde een voorraad van de Lash Princess mascara’s in het Essence schap. Zouden ze vanaf nu dan weer goed leverbaar zijn? Ik kocht er maar één omdat ik er nog een op voorraad heb liggen, maar ik hoop echt dat ze vanaf nu weer gewoon te koop zijn! Deze mascara is wat in prijs verhoogd en kost nu €3,39.

Invisibobble
Er lagen rosé-gouden Invisibobbles voor maar €2,50 bij Etos in de uitverkoophoek. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen!

C95_CEB1_A_7_C64_44_D7_A0_A3_AC13178_AB9_D0

Lovea masker
Bij Etos vond ik een product dat ik nog niet eerder gezien had tussen de maskertjes, dus die nam ik natuurlijk mee. Dit Lovea masker komt in een tubetje en kostte mij €5,99. Het is een biologisch product, wat mij erg aanspreekt omdat ik zo’n gevoelige huid heb. Het is een reinigend masker voor de gevoelige huid en is gemaakt van roze klei. Toen ik dat zag, was ik helemaal overtuigd. Dit masker ga ik dus binnenkort lekker testen.

36916_FD7_BE3_F_4981_9_A08_C6_E8_AB824240

Etos Journey of Beauty
Ik lijk wel een van de Etos Friends, maar dat ben ik helaas niet. Ik ben alleen altijd zo nieuwsgierig naar de producten dat ik ze gewoon lekker zelf koop. Ik ging dit keer voor twee producten van de Nepalese White Tea & Rice lijn, namelijk de shower oil en de foaming scrub. De geur is in ieder geval fantastisch, de werking ga ik natuurlijk heel snel uittesten.

Dat waren mijn beauty aankoopjes! Zijn jullie nog benieuwd naar een product of meerdere producten? Laat het dan natuurlijk even weten, dan kan ik na het testen een review plaatsen.

17 thoughts on “Beauty: Drugstore shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.