Shopping: Aliexpress aankopen

De laatste tijd heb ik heel veel besteld op Aliexpress. Ik kwam op een aantal blogs wat leuke items tegen en ben toen verder gaan zoeken. Ik heb een hele hoop leuke dingetjes besteld en ook al best wel wat dingen binnengekregen. Ik heb nog niet alles binnen, maar ik vond het wel alvast tijd om mijn aankoopjes die ik tot nu toe binnen heb gekregen met jullie te delen. Het is eigenlijk van alles wat. Ik heb er geen linkjes bijgeplaatst omdat bijna alle producten al niet meer beschikbaar zijn bij de verkoper, maar ik heb wel de gemiddelde prijs en de zoektermen overal bijgezet.

DSCN4710
Als eerste aankoopje: Confetti ballonnen! Super leuk om bij een cadeautje te geven of zelfs als cadeautje met geld erin! Ze zijn in Nederland lastig te vinden en als ze al te koop zijn, zijn ze erg duur. Deze exemplaren niet! Ik heb ongeveer €1,- voor 4 stuks betaald en ik heb ze gevonden door simpelweg te zoeken op confetti balloons. Als je op de link klinkt krijg je ‘mijn’ verkoper, maar door te zoeken vind je er nog veel meer!

DSCN4714
Deze super handige planner sticky notes! In één pakje zit een blokje voor een weekplanning én voor een dagplanning. Ik ben er superblij mee, echt heel handig. Deze koop je hier voor ongeveer €0,66. Als de link het niet meer doet over een tijdje kun je zoeken op wekelijkse en dagelijkse planning memo.

DSCN4721
DSCN4741
Photoprops! Dit handige lampje lijkt op je telefoon te werken máár er zit gewoon een batterijtje in én je kunt hem opladen. Super handig. Het lampje geeft best wel fel licht af waardoor je foto extra helder wordt. Ik heb hem eerlijk gezegd alleen nog maar voor de fun gebruikt maar voor het kleine prijsje van €1,50 maakt dat niet uit. Je koopt hem hier of als je zoekt op mini flash light.

DSCN4733
Dit wonder sheetmask heb ik nog niet geprobeerd maar de vele lovende recensies beloven veel goeds. Het masker was heel goedkoop namelijk maar €0,73. Je koopt het masker hier of als je zoekt op blueberry gezichtsmasker.

DSCN4727
Hoe leuk en handig is dit? Ik vond de verpakking alleen al heel erg leuk maar ik kocht het natuurlijk voor de inhoud. Het is een wenkbrauwschaartje met een heel handig kammetje eraan. Je koopt het schaartje hier voor minder dan €1,-. Ik heb hem al uitgebreid getest en hij werkt echt heel handig om je wenkbrauwen strakker te maken. Je kunt hem ook vinden als je simpelweg zoekt op wenkbrauw kam / trimmer.

Untitled_6
Het wenkbrauwpotloodje is echt een SUPER aankoop. Ik kon het niet laten dit potloodje te gebruiken dus daarom geen close-up van het product zelf. Hij loopt schuin af, als een markeerstift, maar dan in het klein en je kunt er dus hele scherpe lijntjes mee maken maar ook goed mee inkleuren. Hij is er in verschillende kleuren en 02 is perfect voor mij. Ik hem heb gewoon gevonden door naar wenkbrauw potlood te zoeken. Bij de verkoper waar ik hem vandaan heb is hij uitverkocht maar ik heb er hier nog één besteld. Het beste? Ze kosten minder dan €0,60!

Untitled_7

Untitled_8
Dit is absoluut mijn favoriete aankoop van dit keer! Voor €4,50 (hier zat een klein bedrag aan verzendkosten bij) is dit mooie Daniel Wellington look-a-like horloge van mij. Hij ziet er echt super uit, hij doet het (wel zo fijn) en ik vind het fijn dat er geen merknaam op staat. Het is dus geen fake horloge, maar een geïnspireerd exemplaar. Ik kocht hem hier maar je vind hem ook als je zoekt op Chronos watch. Maar kijk uit: er zijn zooooveel leuke exemplaren te vinden dat het lastig is om er maar één te bestellen.

Untitled_2

Zo nog even alles bij elkaar! Ik ben super blij met mijn spulletjes: stuk voor stuk! Stiekem komt er nog een hele hoop meer aan, dus be prepared voor een volgende shoplog!
Q: Wat is jouw favoriete Alieexpress aankoop?

37 thoughts on “Shopping: Aliexpress aankopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.