Happiness Simone's life

10 random facts about me

De afgelopen weken ging er (vond ik) een onwijs leuke tag rond op Instagram, namelijk de ‘5 random facts tag’. Op deze manier kwam ik hele leuk dingen te weten over meiden die ik volg en ik kwam zelfs wat nieuwe dingen te weten over vriendinnen die toevallig ook meededen. Dit zette me ontzettend aan het denken.

Hoe kan het zo zijn dat Instagram, Facebook en blogs eigenlijk ook, als zoiets persoonlijks zijn bedoeld en dat je dan alsnog zo weinig van iemand weet? Omdat ik het leuk vond random feitjes te lezen over anderen, heb ik besloten zo nu en dan zelf ook wat te delen! Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar jullie facts, dus ik daag je uit aan het einde van dit artikel!

26b5352c_1aaf_43b7_87af_756143c94a1e

1.

Ik woon al 6,5 jaar in Tilburg en voel me een echte Tilburger, maar ik kom hier niet vandaan. Ik kom namelijk uit een dorpje dichtbij Den Bosch. Ik ging in Tilburg wonen om te studeren, woonde bijna vijf jaar op kamers, ging toen samen wonen. Toen ben ik blijven plakken, nog steeds met veel plezier!

2.

Ik heb jaren aan kunstschaatsen gedaan and I looooved it. Er ging ontzettend veel tijd (sorry mam!) en energie inzitten maar wat was, nee is, het toch een mooie sport. Ik heb altijd geschaatst in Den Bosch en heb pas ontdekt dat er ook in Tilburg een kunstrij-vereniging is en ik twijfel heel erg om weer te gaan beginnen.

3.

Sowieso blijft sport mij altijd aan alle kanten roepen. Ik ben gek op sporten (ook al zie je het misschien niet helemaal aan me af, haha, ik hou namelijk ook van eten). Ik moet sporten om me fit en actief te voelen en rust in mijn hoofd te creëren. Ik fitness al een aantal jaar (krachttraining) en pak zo nu en dan wat groepslessen op voor de afwisseling. Ook (kick)boksen vind ik onwijs leuk en wil ik eigenlijk weer oppakken.

4.

Ik ben gek op wandelen in het bos, over het strand of in andere natuurgebieden. Sommigen vinden dat echt ontzettend saai, maar ik geniet er echt van. Gelukkig houdt mijn vriend er ook van, dus kunnen we gezellig samen gaan. Daarna opwarmen met thee of warme chocolademelk is misschien nog wel beter.

5634987360_IMG_0476

5.

Ik ben begin januari 24 geworden, maar ik ben nog steeds gek op roze. Op dit moment drink ik thee uit een roze mok, in een roze trui, met rosé-gouden sieraden om en met roze nagels. Can’t help it.

6.

Toen ik wat jonger was gingen we heel vaak naar Griekenland op vakantie. Ik ben nog steeds gek op Griekenland en er inmiddels talloze keren geweest. Vroeger wilde ik altijd Grieks leren, maar ik kwam er al vrij snel echter dat dat toch echt wel heeeeel moeilijk is, haha.

7.

Ik heb heel dik haar en vind dat onwijs irritant. Heel vaak als ik dit zeg, zeggen anderen dat ik niet mag klagen. Dat is ook wel zo, maar het kost wel heel veel tijd. Het drogen duurt heel lang, stijlen en krullen idem dito en als ik er niets mee doe dan is het één grote, dikke strooibos.

8.

Ik ben echt zo’n nostalgisch iemand. Ik ga heel graag terug naar de plekken waar ik vroeger ook ben geweest. Zo kom ik bijvoorbeeld heel graag in Zoutelande en Domburg omdat ik daar vroeger vaak op vakantie ben geweest. Ook bewaar ik altijd wel iets van een bijzondere gebeurtenis. Denk aan entreekaartjes, bonnetjes en dat soort dingen.

251_F0_BA7_F694_401_D_B667_73_F36_BC4_C1_EA

9.

Als ik een merk leuk vind, dan blijf ik daar vaak ook bij. Ik heb dat nu bijvoorbeeld met Pandora, Rituals en JOSH V. Ik houd de nieuwe collecties (en de sale!) altijd goed in de gaten en koop zo nu en dan iets leuks! Alhoewel ik gewoon heel erg gek ben op shoppen en ook graag bij winkels als H&M, Costes en My Jewellery shop.

10.

Uiteten gaan of buiten de deur lunchen of borrelen is denk ik mijn allergrootste hobby. Ik vind het gewoon zo leuk en gezellig dat ik er graag wat geld voor over heb. Samen met mijn vriend, mijn familie of mijn vriendinnen of zelfs alleen. Regelmatig ben ik dus in restaurantjes te vinden!

Q: Doe je mee? Noem dan eens drie random facts over jezelf die je als eerste te binnen schieten. Ik zou het super leuk vinden ook jullie random facts te lezen!

21 Replies to “10 random facts about me”

 1. Ik ga wekelijks met mijn vriend buiten de deur eten, haha! Dus in nummer 10 kan ik mij zeker vinden. Ik wil ook van kleins af aan al Grieks leren, maar dat komt doordat ik voor de helft Grieks ben. Nog steeds wil ik het ooit nog leren 🙂

 2. In nummer 10 kan ik me absoluut vinden, wat kan ik genieten van leuke plekjes ontdekken en weer lunchen/borrelen/koffie drinken of uit eten gaan in een gezellig tentje!

 3. Blijft super leuk om te lezen en TILBURG DE GEKSTE! Haha. Ik ben zelf ook wel erg loyaal aan merken, als ik iets goed vindt dan is de kans de groot dat ik nooit iets anders wil proberen.

 4. Super leuk artikel! Ik kan het je zeker aanraden om een oude hobby/sport weer op te pakken! Ik heb het ook gedaan en ik heb nog geen seconde spijt gehad. Mijn drie random feitjes zijn:
  1. Ik heb groep 3 overgeslagen, omdat ik al kon lezen en schrijven
  2. Ik vind komkommer héél vies. Vroeger lustte ik het wel, maar tegenwoordig vind ik de geur alleen al verschrikkelijk.
  3. Toen ik vroeger op voetbal zat ben ik een paar keer gescout door de KNVB maar dat is nooit iets geworden.

 5. Haha, ik snap wel dat je je stoort aan je dikke haar, maar ik ben wel super jaloers! Mijn haar is helemaaal niet dik en gaat snel hangen. Vind jouw haar echt prachtig. Maar vind wel dat je mag zeuren over de tijd dat het inneemt om het te drogen hoor 😉

 6. Leuk om te lezen en zo meer dingen over jou te weten te komen! Ik had deze tag inderdaad al een aantal keer voorbij zien komen op instagram. En ik ben stiekem ook nog altijd dol op roze.
  Liefs,
  Yara

 7. Ik blijf Den Bosch de mooiste stad ter wereld vinden, maar begrijp dat je Tilburg heel fijn vindt om te wonen.
  En buiten de deur eten/drinken is ook iets wat ik het liefste doe.
  Leuk lijstje!

 8. Wat leuk om te lezen! Liefde voor roze is gelukkig niet leeftijdsgebonden hihi. Ik hou er ook wel van! Wat veel mensen niet van mij weten is dat ik soms ‘nerdy’ programma’s kijk haha.

 9. Heel erg leuk om te lezen. Wat ontzettend bijzonder dat je aan kunstschaatsen gedaan hebt. Ik vind dat er altijd zo prachtig uitzien, en bovendien heel erg knap als mensen dat kunnen. Ik kan zelf niet eens op schaatsen blijven staan haha, laat staan er gracieus mee rond zwieren over het ijs. Ook ik ben heel nostalgisch. Gisterenavond in bed nog, zat ik allemaal oude vakantiefoto’s op de ipad te bekijken en ik ben dus ook zo iemand die bonnetjes en tickets en zo bewaart.

 10. De voorliefde voor roze herken ik. Ook als 24-jarige ben ik nog altijd gek op die kleur. Wat leuk om te lezen hoe je in Tilburg bent blijven ‘plakken’. En gaaf dat je lange tijd aan kunstschaatsen hebt gedaan!
  Dit zijn 3 random feitjes over mij: 1) Ik ben slecht in uitslapen en sta bijna altijd wel op tijd op, ook in het weekend. 2) Ik check mijn privémail echt héél vaak per dag, niet omdat ik zo veel meer krijg, maar het is een beetje een gewoonte geworden 😉 3) Ik kan een flinke kluns zijn, maar moet daar zelf vaak ook wel om lachen.

  1. Yes, haha! Fijn om te horen dat je ook nog steeds gek op de kleur roze bent. Ik wilde dat ik ook slecht in uitslapen was haha, soms gaan er in het weekend toch iéts teveel uurtjes verloren door mijn slaapjes haha!

 11. Wat leuk om te lezen en je zo beter te leren kennen. Mijn drie random facts zijn: 1) Ik hou heel erg van reizen met de trein (met zitplaats :)) 2) Lasagna en groentensoep zijn mijn favoriete maaltijden 3) Ik schreef als tiener een verhaal dat later werd gepubliceerd n.a.v een wedstrijd die ik had gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.